Semsterhjärna check!

Okay, gå har jag varit där med eller är. Det var någon som sa att man blir så degig i hjärnan att börja tillbax eftet semestern, man e nästan som ny.
Det fick jag känna på igår. Glömt alla rutiner, glömde hur jag brukade jobba, glömt det ena som det andra. Svår startad. Som tur var vi många som hade kommit tillbaka från semestern så man behövde inte känna sig klumpig. Men vart efter passet gick, juh mer föll man i sin roll. Hade långa ögon igår pga ärligheten. Det var en som var och frågande något. Så jag tittade på hen och sa "ingen aning, det är första dan efter semestern". Hen fick svar varför jag inte kunde vara precis i mitt svar. Men minen!
I alla fall har jag sovit inatt (mycket sällan jag får sova då jag har kvällpass sen dag) fast det inte är så många timmars sömn. Men alltid något. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0