Vår utflyktsdag

När Joanna fylde år så var vi till Bjurholm och till Älgens Hus. Och körde eftet en del skogsvägar. Vi stannade vid Tallbergsbroarna (fint ställe), körde förbi där det hade varit en skogsbrand tidigare sommar, skulle ta picknick vid öreälven.
När vi stannade vid öreälven så tog vi med oss picknickkorgrn och skulle ta oss närmare ner till älvskanten. Men vi tog oss inte ann att gå runt eller ner för en sandravin med kidzen så vi stannade vid grillhuset som visade sig vara fullt med getingar.
Vid Älgens Hus så träffade vi på en gammal bekant. Som funderade då om det råkades att vi var samtidig. Gulligt att få vara med årskalvar och att få vara in i hagen med de stora djuren.
Påvägen hem så stannade vi vid Tallbergsbroarna och fikade och kollade in närområde. Fick gå i några trappor där i alla fall. Vi var 4st som gick i trappan. 1 fick 165 steg, 2a fick 166 och de 2 sista fick 167 steg. Så egentligen ska man behöva gå och räkna igen och se vad vi skulle komma till.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0