Gott Nytt År!

Då blir det vårt 2a nyår  Sverige. För 1 år sedan var det flyttksos då vi hade anlänt till Gräsmyr. Och i år är det även flytt kaos då livet i Gräsmyr skall packas ner i lådor. Vad man kommer att sakna livet i Gräsmyr, landsbyggden med alla sina vackra berg och dalgångar. De gröna ängarnas by. Om man skall jämför Gräsmyr med något land så ska jag nästan säga Skottland med deras gröna ängar. För naturen är helt enkel underbar. Även byborna, de som man har kommit i kontakt med, skolan, förskolan. Det som jag inte kommer att sakna är vägen hem från jobbet. Javisst är den vacker men det tar onödigt läng att köra.

Så idag så kommer det att bli något flyttlass, fixa smörgåstårtan klar, käka gott, fortsätta att tvätta. Och så tror jag faktist att jag kommer att vara gör trött så något 12-slag blir det inte. Har sovit dåligt den senaste veckan. Och eftet detta så blir det ännu sämre men det tar vi då.
Så snart har året 2018 gått ut, ett år med många nya intryck. Säger bara "Bring it on"


Men vi har i alla fall mycket grejer. Man blir nästan rädd sig själv av hur mycket man kan ha och inte vill laga bort.

Vi har sovit på golvet nån natt. För sängen skruvad vi isär. Men golvet var nästan skönt att sova på. Madrassen blev hård igen av någon underlig anledning


Så i ska ett bra nyår och simma lungt

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0