God kväll från stuganNu har det igen gått nån dag utan uppdatering. Livet rullar på i full fart här i lilla Vibo. Sitter och funderar över framtiden. Vad göra eller inte göra. Inom kort och efter ett tag.
Natasha har fått sig en medalj efter barnens vasalopp dom dom hade här i tisdags. Verkar att vara full fart i skolan för hennes del. De har mycket med läsning och diktamen. Ett bra fokus område. För det kommer man långt med om man har ett bra ordföråd.
Själv så har jag fått börja vara med om "språkhinder". Hinder skall jag väl inte kalla det men ett gott skratt i alla fall när jag märker att jag använder "fel" ord. T.ex. när de skall ändra sida på någon här. Så säger dom vända, jag har använt svänga. Läppsyl = läppomada osv såndär små ord som man kan få skojigt av när man kommer på det.
Jennifer, e totalt inne i 2 års trotsen. Finns inga öron, inget beteende, ingenting finns förutom en god aptit efter mat och bus. Öronen ska hon gära kunna börja använda. 
upzi dazy.. vissa töser har hittat storasyrrans pennor


Joanna är ganska lugn nu just. Ingen utveckling nu just som märks av i beteendet, aptiten håller hon på att få tillbax. Inget magbekymmer. Så ganska lungt.

Gubben där emot så han leker hemmapappa. Medan han går och väntar på jobbsvar. Meningen han skulle på en interljuv igår. Men den blev uppskjutet pga sjukdom. Kastar in mera ansökningar medan han väntar.och de dagar kidzen e hemma så får han jaga de små. Och sköta om hushållet.

P.s. grattis svärmor på din dag

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0