Beat the demon!

Oh no! Not today! Igår var det en sådan skit jobbig dag. Jennifer trotsade, trotsade och åter trotsade. Inga öron, inget humör. Ända man typ hörde hela dagen var yl och skrik. De bråkade son slutade med att någon skulle gråta. Hann bara lägga udan en sak så hade de näsra ut över golvet. Drog o h slet i allt de bara hittade. Ska man jämföra med djurens värld så var de lik hungriga vargar som strider om bytet.
Trots  vid sänggåendet, bråkar. Sover ingen dagsvila, trotsar ändå vid sänggåendet på kvällen. Skitjobbig tid. Sa igår åt maken det skulle vara lättare att vara på jobb än att vara hemma. Blir mer slutkörd av att vara hem med trotsiga och bråkiga  barn. Försöka hålla ihop ekonomin. Vill göra, vill ha det och det, jag vill ha. Inget tålamod alls finns allt ska vara genast, helst igår skulle det ha varit.
Imorse nu när jag borstade tänderna på de små, så bara skrek Jennifer rätt ut. Fick typ inte borsta mera??
Komla munnen. En liten vit demon tittar fram. Den har bara kommit genom med halva sitt jag. Är det den där lilla demonen som ställer till hennes beteende? 
Lätt fixat. In med ett stolpiller, raketen. Nu är det att vänta en stund och kolla om demonen har givit vika fär läkemedlets effekt.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0