Gåshud!

Inte roligt att vakna och börja gå igenom media för att kolla vad som har hänt med branden här i skogen. Säger bara brrrrr! när man läste att den hade hoppat över brandlinjen och var/är på väg mot öreälven. Fyyyy! Som tur är det att vi ännu har en 15-20km till branden och för att nå oss så är det så många hus, bensinstation, affär och hela köret. Så vi är juh ändå relativt bra safe här. Men ändå,  att läsa att det sprider sig.
Men det som jag jar borta är ett radio att kunna hålla sig lättare uppdaterad. Att bara få kasta ett getöra på radion när man hör något om den.
Men att vara brandman i såna här situationer. Först varmt och tungt att bara bekämpa branden, sen den heta sommarluften, terrängen som svarar med stenar, träd, sluttningar och det värsta av allt är väl alla nyfikna människor som ska dit och trilla i vägen.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0