Strandhäng

Igår var vi ner till beatchen vid Mullsjö. Varmt, härligt. Synd då vissa damer inte ville vada/bada så mycket utan bara gunga. Och så hade vi glömt både hink och spade. 
Så idag bara Natasha har kollat klart sommarlov på tv så ska vi packa bilen med sandsaker, fika, badkläder och smörja in oss med solskydd så ska vi till beatchen. Ska passa på nu då ändå solen visar sig. Kommer ändå att klaga i höst/vinter ner den inte visar sig.
Igår delade jag en länk att det hade gått alarm om skogsbrand/gräsbrand. Där var det nära ögat. Förbipasserande hade märkt att det brann. Meddelade sos alarm om detta och skred tillverket och började släcka branden så den inte skulle sprida sig tills brandkåren kom. De lyckades släcka branden innan brandkåren hann fram. Tur!
Men orsaken till branden var att någon idiot (sorry nu men i en sån här situation oavsett kön/religion/härkomst så får man bli kallad idiot i mina öron) hade grillat på en engångsgrill!! Och dessutom kastat fimpar runt sig. De har sina misstankar om vem. Men ändå. Borde man inte ha så mycket förstånd att inte grilla när det är Sahara ute?! 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0