värme.nu

Ojdå! Det är inte alla morgnar man stiger upp och det är +24 halv 8. Jag säger bara: hoho innnan dan e slut.
Ska väl behöva bege sig till någon strand någonstans idag med den hettan de har utlovat.
Igår så fick vi känna av vad naturen kan ge. Skulle ta mig ett glas vatten och när jag öppnar kran så kom det inget vatten! Inte heller i toan. Snabbkoll kring huset fall något rör hade gått sönder, ringer hyresvärden som ska om andra var utan vatten, Natasha på cykeln till grannen för att kolla. På samma gång så hittade hon katten som har varit borta typ ett dygn. Ok, går till grannen och stjäl lite vatten till kvällsfikat och tar hem katten.
Så ringde hyresvärden och meddelade att cellen som vi får vatten ifrån började vara tom, så de skulle fixa över vatten till den cellen.
Men alltså hur handikappad man kan va utan vatten, hur man tar det förgivet att det skall finnas i kran. Regn är ett måste! Men när det väl börjar regna så regnar det väl i månader. Alla skogsbränder som härjar i landet, bönderna håller på och blir utan inkomster, snart får även folket börja köpa vatten på flaska då alla grundvattenområden sinar. Denna sommar kommer man att minnas av. För så här tort och varmt har det inte varit på länge. 2014 var det typ 1 månad med 30+. Men nu har vi i princip maj, juni och juli med värme och inget regna.
näpp nu ska vi börja på dagn.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0