Hejsan, vi finns nog

Oj då! Nu var det en tid igen sedan senaste inlägget. Tiden den bara rusar iväg, den står inte stilla.
Den senaste tiden har jag spenderat en hel del tid på att packa ner grejerna, funderat på vad man ska lämna upp som man kommer att behöva. Låda efter låda blir full. Skrubben börjar snart ha lådor från golv till tak.

Vi har fått förskoleplats, igår kom det sista brevet att de har garanterat förskoleplats. Men då tyvärr från den 21/1 dvs 4 veckor måste vi ändra mina arbetstider. Har så härliga kollegor som ställde upp på mig och hjälpte mig att få byta pass så det passar bättre när vi inte har förskoleplats från 21.12. Det är väl bara 1-2 pass som jag skulle behöva byta. Ska behöva ta tid och kolla genom när hjärnan har stabiliserat sig.

Så det är bara några samtal nu till jag skulle behöva ringa men bara bläää inte idag.  Börjar bli  aningen tom i skallen. Ojdå elen oxå ska man ringa om.

Just nu idag så är tjejerna hemma, Joanna har temp nu igen. Gubben va hemma med dem igår och en stund nu idag så jag skulle hinna ta mig till tandläkaren. Och så passar jag på och kollar genom lådor och skåp för att se vad som finns att packa ner till. Det börjar bara bli kläder, köksgrejer, prynadsgrejer (julgrejer) och badrumsgrejer kvar. Sådant vi använder.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0