Äntligen måndag!

Jaa, du läste rätt. Äntligen måndag. Så tycker jag nog riktigt idag, fast nu för stunden är jag skittrött. Hade kvällspass igår och idag blir det dagpass. Så när jag kom hem igår kväll och ställde klockan, så var det bara 6h tills den skulle ringa. Och jag hann aldrig riktigt slappna av efter jobbet så det tog dessutom en ganska lång stund innan man somnade. Blev väkt några gånger under dessa få timmar av de minsta.
Så idag är jag degig och rätt så sliten.

Göra vad? 
Dagpass i alla fall. Efter en stund blir det att ta sig in mot Umeå, sedan ska jg behöva ta mig via butiken efter lite mjölk. Och så blir det rumban att hämta barna, koka käk och sätta mig på soffan. Så känns det i alla fall nu.

Har inte hunnit vara hem så mycket i helgen, då man ändå har jobbat kväll. Så blir det att man sticker mitt i dan, kommer hem och går och lägger sig.
Så nu rullar våra liv i hårdt tempo. Vardag som helg. Dag som natt. Livet spiralNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0