Hallå hallå från andra sidan

Nu har jag faktiskt inte haft varken tid eller energi att sätta på bloggen. Det har varit skitmycket. Så vi lever nog trots jag inte har uppdaterat.
Föräldramöte på förskolan, utvecklingssamtal i skola,  varit till läkarn själv 2 ggr, tungt både hemma och på jobbet. Och nu ska jag ta mig till tandläkaren av alla ställen.
Gillar verkligen inte tandläkarn, men vad gör man för att inte behöva ha ont. För smärta är något som är med hela tiden så kan man undvika smärta så gör jag det.

Men för varje dag som går så blir vi bara mer inrotade i det svenska systemet. Börjar ha en förståelse hur vårdkedjan är uppbyggd, hur saker och ting hänger ihop.


Så detsom är kvar idag om inte tandläkaren blir för dyr så ska jag efter medicin till apoteket. Annars så får det vänta någon dag.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0