slut.nu

Fy vad hemsk vecka det har varit hittils. Hinner inte varva ner, hinner inte lyssna på kroppen. Blodtrycksfall med jämna och ojämna mellanrum eller om det är blodsockret som spökar. Eller båda. Ett evigt spring med allt möjligt, hålla extremt mycket i arbetsminnet (eller ett gott försök i alla fall). Men en eller 1000 saker samtid javisst. Annars är det inte jag. Men när inte hjärnan kan gå ner i varv utan den kör på i 120 dag som natt. Kan börja att tänka på småsaker som sedan fantasin sticker iväg. Nu senast när jag hade svårt att somna låg jag och funderade på vad käk jag skulle fixa till. Asså nattetid hmmm... Kanske det skulle kunna vara dagtankar och inte natt. 
Så bloggandet har blivit lidande av att jag inte har orkat. Men nu kommer i alla fall ett inlägg.

Och nu till på köpet så gör sig en hosta påmind. Får bara hålla tummarna att det inte är en förkylning utan det är bara atr jag har glömt att ta mina mediciner. 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0