systrarna bus

Länge sedan systrana bus har varit i rampljuset. Så det passar när vi har en ledig dag och inte har något inplanerat. Igår va i och för sig en ledig dag. Men då var det bvc besök. Där kom i alla fall meddelande om återbesök nästa vecka och träffa läkarn och om 1 år ny synundersökning. För det var gänsfall nu att gå vidare med synen.
Men idag är det full pull (fullt ös). Klockan är inte så mycket men de har hunnit med mycket redan. De satt och käkade frukost små tjejerna när jag tog mig ur säng. Macka och smör. Joanna har hjälpt Jennifer att bre smör på mackan. Det var bara drycken och yoghurten som saknades. Men de blev hungriga så då äter man.
De har äcen hunnit dansa lite och lyssnat på lite musik. Fullt ös med andra ord. Joannas kommentar om låten Naku pelleville "-den var häftig då dagisfröknarna badade nakna" (översatte hennes språk nu men annars ha det varit: häfti, dagisfröken bada naku pelle. Naku pelle = helt naken) 
Jo! Ni nu som läser vill ni kasta en kommentar om hur ni brukar säga när man badar naken. Den får va en anonym kommentar om du så vill.

Ha en skön fredag! Det ska vi försöka att ha och börja städa och ställa om i några skåp. Och sen ikväll lite fredagsmys med ostkrökar och popcorn och levande ljus och en brasa om det är samma väder ute. Ruskigt, duggar, dimmit, alltså höstväder 
nannis på synundersökningen


Anonym
2018-10-12 @ 09:47:49

Naken fis 😀

Svar: haha, just ja den ha jag hört 😂
monzilla.blogg.se

Anonym
2018-10-12 @ 16:23:27

Spliit netjin 😄

Svar: 😂😂 he had ja glyömd. Finns nakun som en bruk tal om
monzilla.blogg.se

Grannen 😁
2018-10-26 @ 22:52:10

Näcka 😂
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0