trött i öga

God morgon!
Hoppas att du har sovit bra inatt!
Inte jag i alla fall. Har vaknat ett flertal gånger och frusit nå underligt om fötterna. Samma frossa som jag brukar ha när jag har vakat och ska sova. Nästan lite som att cirkulationen är nerdragen. Hemsk känsla! Fast man lindar in fötterna i täcket, även tjocksockar (stickasockar) så brukar jag frysa sådär underligt. Fast nu inatt så hade jag inte tjocksockarna på mig men det skulle ha behövas.
Nå hur som helst så är det jobbhelg som gäller för min del. Dagpass både lördag och söndag. Så det blir ingen sovmorgon. Får ta den nästa helg och förhoppningsvis då få sova till 7.
Små kidzen är inne i en mer aktiv period. Det skall vara något att göra från morgon till kväll. Igår när jag kom hem från en after work inne i ume. Så hade kidzen byggt sig en rutschkana av en tunnel från fåtöljen och soffbordet. Idee rika är de små grynen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0