måndag morgon

Då var helgen slut. Den gick fort. Första lediga helgen hittils på detta år och nästa helg blir en så kallad halv helg, har söndag kväll.
Vad vi har gjort i helgen, skottat snö! Så minns man helgen. Snö, snö och åter snö. Så nu är det bara att städa upp eftet snön.

Idag kommer det att bli en granskning av mina ögon. Har blivit så less på mina ögon som konstant gör sina roliga spratt med mig. Även har synen blivit sämre. Och så är det väl så att man egentligen ska behöva fixa progressiva men de är så hiskeligt dyra. Och så ska man brhöva ta sig till personalklubben och se hur det går till när man ska börja gymma där. Vad man ska ha annat än "anställningsevis". Och så kanske nå kläder så man inte kan skylla ifrån sig att man inte har nå kläder att ta på sig. Skor har jag som jag ska behöva sprita av från topp till tå.
Sådär lite smått och gott innan man ska på k kvällspass.

Så nu ska jag väl börja jaga kidzen och få igång de. De minsta har redan käkat. Men det är oroväckande tyst där nere på bottenplan. Antingen hyss eller så har det något bra på tv. Nu kom Natasha upp. Märks så bra på fåglarna att de börjar sjunga när hon kommer upp. Det är inte alla som får stiga upp till en fågelsång.
Men ni! Ha en kanoners fin dag! 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0