snö, snö och sömning

Men asså! Dessa barn! Uppe redan vid halv 6. Suttit och tjatat 1-2ggr/30 minuter. När ska vi åka till förskolan? Jag vill åka till förskolan. Sur, gring och börjar gråta när man säger inte änn.
Känner av käftsmällen som kom efter gårdagens jobbpass när det har varit dåligt med vila efter alla pass även nattetid har man inte haft ordentligt sömn på länge. Så nu sitter man och trycker i sig koffein för att hållas vaken tills de små skall till förskolan. Men de börjar bara sova bättre juh äldre de blir. Men nu skulle man uppskatta att få sova tills man vaknar utan något störande moment.
Då har de även en internutbildning på jobbet som skulle vara intressant att åka på. Men är man så här så då är man inte mottaglig för infon för det är ändå såndant som vi aldrig hann att gå igenom i skolan när jag studerade.
Så där har jag dagens tankenöt om man ska ta sig till jobbet på föreläsningen eller inte. Det får bli min  stora fundering idag

Men vad snö vi fick igår! Helt otroligt. Gissar lite på en 30-35 cm kom igår. Så nu har vi verkligen snö. Och det är inte så kyligt ute heller, utan bara en -8,-9 grader. 

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0