Ett kylslaget Holmsund

Brrr.... Det är kallt ute och det är kallt inne. Har varit snudd på -20 nu hittils i veckan. Och innertemperaturen ligger där krinh 17-19 grader allt som oftast. Ikväll så blor det ett jobbpass så då får man upp värmen i alla fall om det är samma ös som tidigare.
Igår var vi efter lite insynsplast. Första gången man var i kontakt med det men snättit (häftigt) vad det. Och enkelt. Jag hade satt en filt i fönstret för att dämpa ljudet utifrån. Och när man skulle plocka bort filten så har den fastfrusen i glaset. Ekonomitänk på huset?! Jo, du vet... Även toan nere har lite problem med att vara kyligt. Och man har juh fått se varför det har varit kalt. Jag är även rädd att skåpet där vi har potatisen så är sådär på gränsen att potatisen ska fryse. Men då har vi juh en extra stort kylskåp. Gammalt hus, länge sedan det har blivit renoverat, billig hyra så vad får man förvänta sig?
Får juh köpa mera garn nu när jag fick tjocksockarna färdiga igår. Wohooo! Helt otroligt att jag har haft energin, tålamodet att göra strumpor. Nå ja, det har jug tagit 1år. Men med detta kylskåpshus så kanske man går upp ångan att sticka oftare.

Anonym
2019-01-18 @ 10:32:28

Jag skulle klaga till hyresvärden över kylan! Visa bilderna och krävs att mera element läggs in så ni har att vrida upp värmen pä när det är som kallast. Sådär ska det inte va 2019!!

Svar: ringt åt dem så de ska komma ut och titta och så får vi få handla in tätningslister och isolera upp draghålen.
monzilla.blogg.se

Anonym
2019-01-18 @ 12:00:29

Hej.

Svar: hej på dej med 😊
monzilla.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0