fredag, fredag

Bah! Jag blir helt galen på min hjärna. Den funkar inte alls just nu, glömmer en massa, tänker inte längre än vad näsan är, blir en massa slarvfel. Hur ska jag få den att jobba igen?! För så trött är jag inte så jag ska vara så här off i skallen. Skitjobbigt!
Igår skulle jag har satt bedövningsplåster på Joanna ifall de ska ha blodprov. Vad glömde jag? Jo plåstren. Får göra om får göra rätt idag. Klippte håret igår, slutade med att det nästan kastade 5cm. Gör om gör rätt. Flera småtabbar oxå igår på jobbet. Finns ingen driv att påbörja något hemma. Det som jag håller på med blir på slarvom jag ens kommer igång med något. Köttet vi skulle ha idag, så hittade jag ännu i frysen fortfarande. Och det känns att man inte är känslostabil idag utan väldigt morrande humrö.

Men nu så tinas köttet i micron, Joanna har på sina bedövningsplåster, håret är fixat rakare och kortare på den sidan som var längre.

Så ikväll när det ändå är fredag så det bli nötkött i ugn, potatisgratäng  och äppelpaj antingen till fikat eller efterrätt. Och hoppas på det att hjärnan blir inkopplad idag nångång. Blir annars en väldigt frustrerande dag

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0