fredag, de e fredag

Morrn morrn!
Du vet du om en sak... 
Det är fredag! Eller det kanske du redn visste eller ville inte bli påmind om vad det är för dag 
Denna natt har jag sovit som en lite gris när jag äntligen kunde släppa mig till ro. Har inte hört när maken har stigit upp eller Joanna. Trodde även att Jennifer skulle ha varit vaken men icke. Ja du läste rätt. Klockan var nästan 7:30 innan hon kom upp ur sängen.
Verkar som vibo-trippen tröttade ut henne igår. Så jag och Joanna fick käka frukost för oss själva och efter Joanna hade ätit hörde man att Jennifer var vaken och kim ner på frukost. Och Natasha var lite segare än Jennifer att komma upp.

Denna helg kommer föräldrarna ut. Så nu blir det att plocka fram lite sängkläder, fixa bort lite damm från golvet och hinner jag så kan man passa på att skala potatisen till ikväll. Färjan kommer redan i land 10:30. Så det är inte så mycket tid. Och tjejerna ska väl få städa sina rum. Det går bra med att muta dem med godsaker. Då blir det fart under fötterna.

Mamma Anna

Jag är en 3 barnsmor som är hemma från Österbotten (Finland), bor dagsläget i Gräsmyr. Är lycklig gift sedan 2013. Våra barn är födda 2007 maj, 2014 augusti och 2016 februari. Och här på bloggen så kommer jag att skriva om vår vardag och sånt som händer i vårt liv.

RSS 2.0